Sitter på bussen påväg tillbaka ifrån gävl...

foto-0092 (MMS)

Sitter på bussen påväg tillbaka ifrån gävle! Har varit och ätit ute på Church street med pojken min! Efter det blev det biomys på Wrath of the titans 3D. Strax blir det chips och dipp och film! Puss


grattis till mig!

Då blev man 17år idag då! Tack för alla gratulationer, ha det bäst :)




Går och lägger mig med ett gott samvete!

ÅÅÅÅH vad irriterande!! Hade precis skrivit värsta bra blogginlägget som bara flöt på. Så råkar jag komma åt kryssrutan, så nu är allt borta! :'(

Aja, har precis kommit hem ifrån äventyr! Det vart mer än bara den där springturen jag pratade om i förra inlägget ;) När jag hade sprungit klart min vända så vart jag helt plötsligt sugen på att cykla en tur också! (är det bara jag som blir mer träningssugen direkt efter att man har tränat? ;)) Så jag tog ett premiäråk i år på mammas cykel igenom skogarna till Jäderfors! Träffade på älskling och Samuel där. Så då blev att gå med dom på deras dagliga promenad runt byn! Känner mig riktigt duktig :D Jag som redan var utmattad innan springturen. Men jag vet någon som kommer att sova gott inatt iallafall..;)





beach 12!

Sitter och kollar på lite bikinis! Måste köpa nytt och fräscht nu till sommaren :D Tyckte att dom här under var fina ;) Så påtal om beachen så tänkte jag dra mig ut på en joggingtur strax! Även fast jag är sjukt trött i kroppen :( Det har varit mycket spring fram och tillbaka i köket i skolan idag eftersom att vi har haft praktist prov. Men man är väl viking..! ;)
Laddar upp just nu med att vila upp mig framför datorn och äter lite bacon och ris (haha jaa jag vet, konstig blandning. Men det är pappa som har lagat, suck..!).
höres!


godkväll!

Har precis sagt hejdå till Robin. Har haft en riktigt mysig dag :) Bastat lite, kollat på film och lite sånt.
Imorgon i skolan blir det att fortsätta med det praktiska provet! Har dragit en lott, så jag ska göra en matig paj med varlfi fyllning och sorbet med flarn! Tänkte göra en broccolipaj hade jag ju tänkt. Vi ska göra en portion av vadera så att lärarna får smaka och bedöma. Sen så ska vi ju själva få äta det vi har gjort ;) Mums! Broccolipaj är ju faktist gott :D 
Men nu blir det att gå och sussa lite så att man kommer upp i tid till imorgon!
sov gott

Ännu värre..

Datorn blir bara värre! :( Sitter vid den ändå, men skärmen har börjat hoppat var 3e sekund nu.. Och strecket över skärmen har blivit värre. Går knappt att sitta vid den. Blir att lämna in den antingen idag eller imorgon då. Men kan hända att det blir lite sämre med bloggningen då :/

tagga igång veckan med musik!

Börjar veckan med att lägga upp lite låtar! Måndagstrött som man är så måste man ju tagga igång lite! ;)
Vet inte riktigt vad ni tycker om min musiksmak, men det här gör mig glad iallafall!











kul!! ...fast

Jätte kul att komma hem, lite smått irriterad redan. Tänker slänga sig framför datorn och mysa ner mig i sängen. Jaa vad får man se när man startar datorn då?! Joo skärmen har gått sönder! :( Sist jag använde datorn var den hel och fin. Sen har den bara legat i gaderoben i en väska sen i fredags då. Hur fan gick det här till?!
Blir väl att lämna in den på skolan då.. Men det kommer ju att ta sådan tid att få tillbaka den. Orkar inte vara utan datorn.. TRÖGT!




artondemars

Hallu!!

Tänker börja satsa lite mera på bloggen nu och vara mer aktiv! Har ju fixat så att jag kan mobilblogga och lite sånt nuså. Så tänkte vara duktig och mobilblogga lite igår eftersom att jag knappt sitter vid datorn vid helgerna. Men det sket ju sig eftersom att jag precis hade fått slut på gratissms och pengar på mobilen :( Men såfort jag har fixat det så ska jag se till att det blir fler inlägg än någonsin! Bra va? ;) Ska börja ta flera nya bilder och sånt nu också. Blir lite tråkigt med samma bilder hela tiden. Plus att jag satsar på ny design med nya bilder sen :) Den här som jag har bytt till nu är bara tills vidare. Men jag vet inte än om den syns?! :( Ibland syns det att det har uppdaterats och ibland är det den gamla! Hmm.. Får väl ge det lite tid bara.


Det här är headern som jag har sålänge ifall ni inte kan se uppdatering än iallafall:






PS!! okej då. Nu syns ju inte hela headern då, men det får bli ett smakprov på den då!

skottlossning mot skolan!

http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.4526006-skottlossning-mot-bessemerskolan

Jag älskar dig<3

foto-0019_e1 (MMS)

Jag älskar dig<3


godmorgon!

Sliten tjej på bild, japp! Har precis kommit till skolan och sitter och väntar på lektion.
Robin kom till mig i morse för att hämta sina saker han hade glömt. Det var nog ingen vacker syn han fick se i dörren eftersom att jag precis klivit upp ur sängen haha! Men man blev lite piggare när han kom iallafall :)
Nu blir det svenska, sen lunch, sen dans på idrotten och så blir det helg!! Puss
(tog bort bilden, slitnaste!)

fix med blogg!

Håller på att fixa till bloggen lite :) Vet inte om det syns när ni ser det här.. För jag kan inte se det än iallafall!
Men den nya headern blir bara tillfälig, slängde ihop den lite snabbt så att det inte skulle se allt för kaos ut. Kommer att fixa till allting bättre sen när jag har knäppt lite mera bilder osvosv. Så hoppas det duger. Får väl se ifall jag kan se den nya designen imorgon när jag vaknar då. Men just nu så orkar jag inte fixa mer för stunden, blir en sväng i duschen och sen godnatt! :)

ren bil = cash !

Jaa, som rubriken lyder då så gör jag lite nytta idag! Har precis tvättat ren våran otroligt skitiga bil. Så att man blev lite rikare :) Tänkte kolla lite nu om jag kanske ska fixa till bloggen lite. Vi får se beroende på hur det går.
Lite senare blir det en springtur sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

rubrik

Har haft studiedag idag! Sååå skönt att vara lite ledig mitt i veckan. Passade på att sova med pojkvännen ifrån igår till idag då :) myys.
Har precis blivit hemskjutsad av honom på moppen. Lite kallt eller? Så nu sitter jag här inlindad i morgonrock och varmavarma sockor!! Taggar att det strax är helg igen! Veckorna går så fort. Imorgon går jag bara fram till lunch, och ja, sen är det fredag! :D pussssss

Måste bli av med min skrivtorka nu också. För nu jävlar ska ni få inlägg! Eller ja, vi får se. Men vafan ska jag skriva om..? Kom med förslag




åh vilken härlig dag!

Halluu
Har precis kommit hem ifrån att ha varit och övningskört med syrran lite! Gick rätt så bra :) Tog en sväng på stigen, vidare till promillestigen och sen mot Trebo. Längtar tills man tar körkort och har en egen bil att köra runt med, wie!
Tidigare idag vart det att göra pannacotta och lite smått och gott i skolan! Har valt inriktning nu inför 2an. Blir servering för min del! Men blir forever alone eftersom att det bara är jag i min klass som ska gå det :( buhu. Menmen.
Sen vart man överraskad av pojkvän som kom förbi med moppen som han precis har ställt på igen! Blev att åka en sväng och känna lite sommarfeeling :) Hihih, ååååh! Är så taggad! Puss på er
volvoooon



Jag som gladiator. Snygg va? ;)

förlåååt!

Förlåt för jätte dålig uppdatering :( Har inte haft orken till det den här veckan. Menmen. Bara att ta nya tag så ska jag börja blogga som aldrig förr!! Hörs imon! :)

shopping!!

Har varit till Gävle idag först för att hämta ut mitt id-kort. Sen blev det Valbo för lite shopping!
Blev byxorna och tröjan på bild. Sen en blå topp, solglasögon och foundation! Nu taggar vi sommaaar :)

RSS 2.0