ett helt halvår

Firar ett helt halvår med världens bästa pojkvän idag!! Men tyvärr så är ju han i fjällen, så får inte träffa honom något :(
Men har haft det bästa halvåret man kan ha. Fick träffa världens bästa kille! Jag älskar honom över allt annat<3 aldrig utan mitt hjärta




jag saknar dig så grymt mycket, det känns fel utan dig

jag och linda in action

Godmorgon folket!
Ska strax börja dra mig upp ur sängen och käka lite. Sen blir det att möta på Linda!
Vi tänkte biffa oss lite i gymmet och sen basta. Efter det blir det nog att fika dit allt fett igen! Sen får vi se vad som händer.. hörshej!
gammal bild på oss när vi smider våra planer hehe..



vi ser hur framtiden sträcker sig ut för oss!!

never without you

Var och eldade i helgen i Högbo! Vilket ni ser på bilden knäppt av Robin här nere :) Sådär ska en redig eld se ut! Riktigt stor och varm, gick knappt att sitta där framför!
Men nu är älskling tyvärr borta i fjällen under lovet, så saknar honom jätte mkt :(
Igår blev det att va med Sara och Chrille. Vi gick till Ica och storshoppade massa frukter!! Sen gick vi vidare till hemmakväll och hyrde lite filmer. Så vart det filmmys med smoothies som vi gjorde av frukterna! :)
Idag drog man ut en snabb sväng med dom igen. Kom till Ica bara. Sen träffa man på Linda och följde med henne :) På kvällen så drog vi och fystränade på Högbo Ridklubb! Duktiga tjejor yes!! Så nu efter det och allt promenerande så är jag lagomt trött. Så med det säger jag godnatt! :)

sportlov!

sry för att jag har bloggat dåligt!! Men ska försöka bättra mig.
Nu är det äntligen lov iallafall! Sitter här i väntan på att Robin ska sluta och komma hit :) Sen får vi väl se vad som händer under lovet! Ska försöka blogga lite då iallafall haha :)

snabb update

Jamen nu kommer äntligen uppdateringen ifrån i helgen!! Har varit lite seg på senaste. Menmen.
I fredags så var det rally i sandviken! Så då var jag och Robin självklart och kollade. Men svinigt kallt vart det efter ett tag! Vi såg på 60 stycken sen drog vi.
I lördags så var man med min söta Marrie!! Fyfan vad länge sen det var. Inte träffats på hur länge som helst! Men ändå babblar vi på som ingenting oavbrutet :) Fika på waynes, en sväng på donken och några nära dödenupplevelser som vanligt! yeah
Söt lite gammal bild på oss, hehe

some new pictures


never take life to seriously, no one comes out alive anyway


lite tråkigt såhär på kvällskvisten

sånt handtag ska jag lätt skaffa, heheh

bildbomb..

..med gamla/halvgamla bilder på mig som ni nog aldrig har sett












så fint



marrie pimpade mig till fjortis för länge sen haha. tyckte att håret på bilden var stort dåå.. pft, ingenting med vad man hade för ett år sedan..







alla hjärtans dag!

Hihi alla hjärtans dag idag! Har firat den med min älskling, såå mysigt :)
Puss på min pöjk och hoppas att alla har haft en bra dag idag!
Men nu orkar jag inte skriva nå mer.. Får se om jag orkar springa lite. Annars blir det sitta och loda lite framför datorn resten av kvällen.. :) weeo life is good



taggade tjejor


plånkan is at home

Plånkan is at home igen<3<3
Var på bio med älskling i lördags! :) Vi var och såg på Mission Impossible. Den var riktigt bra!
Men på söndagen när vi var hemma hos Robin så såg jag att jag hade ett nytt meddelande på facebook. Där stod det att när jag läste det här så hade jag nog redan märkt att min plånbok var borta! Man bah jahaa... det var mer än vad jag visste. Så jag sprang till min jacka och kollade. Och ja! Min plånbok var inte där.
Hur lyckas jag? Tappa plånboken och sen inte märka ett skit.. Så dom skrev att dom skulle skicka den till bessemerskolan.
Så. Idag gick jag och skulle hämta den uppe på Media. Jag hinner bara in i korridoren så tittar det ut en kille, sen springer han tillbaka igen. Sen kommer han ut igen, räcker fram ett stort kuvert till mig och springer tillbaka! Man bah jamen precis.. Hahah hann inte ens in i rummet ju. Bra att dom har sån koll ;)
Så i kuveret så fanns min plånbok så nu är den tillbaka igen hihi! Med alla pengar och kort och allt kvar, skönt! :)
facebook is your friend
Min fina plånbok
Bild ifrån filmen vi såg!

det går trögt nu..!

Jaa nii.. Jag tycker att det går lite trögt med mina uppdateringar just nu! Men jag har fått skrivtorka som vanligt. Vadfan ska man skriva egentligen? Mitt liv är egentligen inte så intressant. Eller. Det är het underbart! Men det är inget som jag kan få ner svart på vitt. Liksom vad gör jag egentligen? Jag är mest med min pojkvän och mina vänner. Eller så får ni veta att jag gymmar lite, bleker håret osv. Vad är det för intressant med det? Jag älskar det. Men vemfan bryr sig egentligen? Vemfan bryr sig om en liten fjortis som åker epa-traktor med sin pojkvän och knappt orkar skriva några inlägg? Ingen motivation. Jag gör liksom inga speciella grejer. Ingen storbloggare som hämtar ut paket, shoppar kläder hela tiden och går och fotar..? Vad vill ni veta? Jag har inga töntiga tankar som jag måste skriva av mig. Iallafall inte nu. Ah, förutom det här inlägget då.
Lägga ner bloggen? Näe. Vill bara ha något att skriva.. Berätta något som jag inte ens har att berätta?
Aja. Blir helg imorgon igen. Umgås med pojkvän och somvanligt bara fokusera på vad man gör just då :) Så kommer dom förhoppningsvis intressanta inläggen på måndag igen om inget annat.
Just nu är jag iallafall nere i gymmet och biffar vidare med musiken på högsta! Sen nattinatti. puss.
Men vemfan bryr sig?



höhö

Tog 2 snabba bilder i cammen så att ni skulle få se hur det blev! Orkade inte leta fram kameran och ta några seriösa kort :) Det får bli sen! puss

piercing!

Piercat näsan idag! Men har inte hunnit tagit någon bild än, men det kommer! :) Gjorde inte lika ont som jag trodde att det skulle göra :o det lät värre än det kändes hahaha... Aja. Resten av dagen tillbringades i epan på vägarna med Älsk och Jalle :) Och nudå precis kommit upp ifrån gymmet hehe! Tagga beach'12 yeeah

pusspuss


saknar gamla tider ibland faktist

Haha, grymt gammal bild, men ändå härlig

smile bitch

helghelghelg!<3

lalalalalala

HAHAH... varför tycker jag att den här är bra för?! :( bradålig låt. Kan inte få ur den ur hjärnan ;)


my name is remula, isabelle remula

Kryper väl ner under det varma täcket och slår på en gammal hederlig bondfilm då!

försvinn!!!!

Jävla äckelsnö och äckelkyla..
Helt seriöst. Nu vill jag bara ha sommar! Det fanns ingen snö när man vela det.. Typ på julafton och nyår och sånt! Men nu när det är totalt meningslöst med snö. Då jävlar ska vi ha snöstormar och en massa kyla! Hatar det.
Det är för kallt för att göra något.. Man orkar inte gå ut och hitta på saker! Det är bara jobbigt, kyligt och äckligt.. Och man orkar inte sitta hemma heller. Vafan ska man göra idag?!?!?!
fu

helg igen då :D

Wooee, nu har man redan helg! ;) Inga lektioner imorgon! Så jäävla härligt kan ja lova.
Kom precis hem ifrån den kallaste solarieturen någonsin... Slutade vid lunch idag. Skulle till solariumet en sväng på hemvägen. Går där och håller på att frysa arslet av sig i längtan att lägga sig och sola. Sen när man väl kommer in och lägger sig i solariumet så har den så att det kommer massor av vindar för att det inte ska bli för varmt :( Och jag vet inte hur man stänger av dom. Så det var ju jätte kul att ligga där i 20 minuter och halvfrysa... Men man fick lite färg ändå! ;) Vill man vara fin får man lida pin. Hahah.
hulahula

RSS 2.0