150 år till Sandviken!!

Brynäs vann med 4-2 igår! Hejaheja :D


Idag har det firats 150 år här i lilla Sandviken! Så drog iväg med pojkvännen ner vid Sandvik och kollade på alla fyverkerier :) Fyfan vad fint det var! Och smockat med folk också! Dom hade stängt av vägar och det var bilar parkerade hur långt bort som helst. Riktigt hårt gångtrafikerade trottoarer också ;)
Sen gick man hem igen och myste lite :)  Lite skönt sådär efter att man stått en hel dag i köket i skolan och sen blekt håret på sig själv direkt när man kom hem! Kommer nog upp bilder sen, vart lite ljusare och finare nu :)
Randombild tagen ifrån Google. Fotade ju inte själv någonting så. Fan. Måste bli bättre på det där med att ta bilder! Skulle nog ha blivit en roligare och mer personlig blogg ifall det hade varit mer sånt :) Men själv är man ju så lat att man inte orkar bära runt på en kamera och angangera sig till att fota när man bara kan njuta av stunden istället.. ;)

I think all this is just a dream. A dream that I still not have woken up from.

För änglar finns väl inte..?

tjeeenää

Ledig idag igen!! Så skönt. Men såklart så skulle man vakna astidigt av att man knappt kunde andas :( Hatar att vara täppt! Usch. Menmen. Varit chilldag idag :) Ska vänta på att Robin ska sluta nu. För ikväll ska man in till Gävle och kolla på hockey, Brynäs-Linköping tror ja det var.. Hehe, det är inte ofta man är på sånt. Men eftersom att man fick gratisbiljetter i skolan så måste man ju gå! Gratis är gött! ;)
Dagens frisyr. Plattat hår och luggen bakåt! Hahaha det var länge sen... Rätt så långt vart det :)

5 månader

5 månader idag med min underbara ängel. Robin är helt seriöst min bästa dröm. Han har tagit mitt hjärta, och haft det i nu 5 månader. Och jag hoppas på att aldrig få tillbaka det. För han är helt klart den killen som jag vill ha en framtid med! Puuuss.


Helgen har tillbringats på epa-träff i Falun i fredags! Helt okej, men svinigt kallt var det ute!
På lördagen var det myys och drog iväg till Restaurang Pikant i Sandviken och åt med Robin. Har aldrig sett att stället ens varit öppet förut! Har inte ens vetat att det funnits. Menmen, så vi drog dit. Helmysigt var det där faktist :) Maten var helt okej, men min fläskfilé var torr och seg.. Men det var mys ändå :) Värt att gå dit flera gånger, men en annan maträtt då kanske haha!
Efter det så drog vi till ginnsjön och eldade lite med Chrille och Sara. Därefter hem för lite badtunna! Fyfan vad varmt det var.. klarade knappt 10 minuter där i!!



Godmorgon!

Härligt att vara ledig idag! Hade nästan alla lektioner inställda idag, så då fick vi ta ledigt :D
Sitter just nu och äter lite frukost, sen blir det kanske ner i källaren och springa lite om jag orkar.
Vet inte vad man ska hitta på för något idag... vi får väl se hur det blir!

Haha, duktigaste rl eleverna igår som skulle laga mat och fick igång brandlarmet så att både polisen och brandkåren kom. Trololo min klass var oskyldig..!

haha bjuder på bilden

Härlig dag! Har vart i köket i skolan idag hela dagen. Fick bryta nacken av fiskar, huhu :(
Har varit och övningskört en sväng med syster äntligen! Hihihi, gick väl helt okej, bilen kom hem hel iallafall :)
Och nu har jag precis kommit upp ur källaren där jag varit och sprungit och gymmat lite! Var ett tag sen. Men eftersom att jag knappt rör på mig nu längre så tyckte jag att det kunde behövas lite ;) Härligt att röra på sig faktist!
haha och förlåt för den här gamla hemska fjortisbilden, över ett år gammal. Men den bjuder jag på bara för idag! ;)

Är bara så glad just nu, har världens bästa pojkvän som gör mitt liv till guld osvosv hihi

kort om helgen

Fredag: Var med älskling, Sara och Chrille och drog upp till Högbo och eldade! Tog nästan 2 timmar att få det att brinna ordentligt.. Lite kallt, ja. Sen kom det dit massa folk och slängde på massor av ved så att det vart störstaste elden! Helt okej kväll japp :)

Lördag: Hemmadag hos älskling<3 Kollade lite film, myste med tacos och fika. Och senare så kom Samuel över så badade vi tunna! Hihii myysig dag !

Söndag: Har inte hänt så mycket, kom precis hem igen. Blir strax nattinatti och sen blir det en farlig dag på vägarna imorgon, heheheh!

Ska vi göra något äckligt, baby

Haha ååååh vad det är underbart att vara hemma ensam! Bara vara för sig själv, dra upp volymen och hoppa omkring lycklig som man är.. Love life. Ska strax fixa lite käk, sen blir det måla naglar osvosv!

Mysdag med pojkvän!


idrottsgalan

Knäppte precis över till Idrottsgalan. Och självklart så ska väl Rolf-Göran Bengtsson vinna Jerringpriset tycker jag! Så ring in och rösta på Roffe nudå! :)

ny header?

Dags att göra ny header kanske? Har haft den här hela tiden nu.. måste ju variera lite! Fräscha upp! Och jag kan ju inte ha en header ifrån när jag är brunhårig nu när jag är blond, eller..?

Haha, bara jag som får träningsvärk i benen av att ligga helt stilla framför datorn eller?!? :(

Jag är inte normal...

farligt på vägarna

Wiie, fått hem papprena om körtkortstillstånd nu! Så strax blir det farligt på vägarna, för då kommer jag och övningskör :D Skulle egentligen ha gjort det idag, men eftersom att det var glans-is så vågade inte syster min sätta mig bakom ratten. Så det får bli en annan dag helt enkelt!

Idag hade jag tänkt försöka plugga och fixa och sånt. Men det brukar ju aldrig bli av.. Har fortfarande inte börjat. Sitter i sängen just nu och halvsover lite och "vilar upp mig" för att orka tänka ;) Väldigt ansträngande ibland..
Osminkad osöt bild på mig här i mörkret.. hej.. :}

Love you more than everything. A life without you is no life at all<3

slut på detta för ett tag nu..


draar ut

Har precis gjort iordning mig och väntar på att bli upphämtad av syskonen :) För vi ska strax in till Gävle och gå på bio, hihi. Minns dock inte vilken bio de var. Men det märker man väl.
Efter det blir det tillbaka till S-viken och äta mat på Charlies :) Sen vidare!
Älsklingen min är på epa-träff i Falun. Lite tråkigt att missa det, men det blir en kväll med syskonen istället, det var länge sen :) hörs allihopaa

2011 i bilder

Gick sista terminen i 9an. Åkte bla till Åland med klassen i några dagar och härjade. Bilderna är därifrån.



Bilden är ifrån valborg i Strömsholm. Åkte dit och hälsade på marrie och lite sånt under tiden hon gick där :)



Färgade håret brunt och hade under nästan resten av håret!



Var med Sandra en maaassa och var donkentattare med henne nästan varje kväll ett tag! xD



Drog till Norrköping på ridläger och härjade

bild på määääääj'
Skaffade bloggen..



Var till Rättvik på Classic car week!!



Hade dom fina dunkadunka kvällarna med sara en massa!<3 Sprängde sönder högtalarna och var allmänt taggadee



Blev tillsammans med världens bästa pojkvän! Det var det bästa jag gjorde under hela året kan jag säga.
Det bästa som har hänt mig någonsin faktist. Du betyder allt baby. <3



Började gymnasiet i RL11.


Sen orkar jag inte lägga upp så mycket fler bilder. Har faktist inte så mkt bilder och orkar inte berätta allt heller. Det där var bara en minimal del av allt som hände 2011 :) Det var ett riktigt underbart år. Det ordnade upp sig. Och nu ska jag göra 2012 ännu bättre...





move your hands up

Chiill dag idag! Började med en sväng i skolan, 2 lektioner bara. Sedan pallrade man iväg med Sara till donken och satt och gjorde planer och peppade till sommaren och pratade om allt och inget i ett bra jävla tag!
Här hemma har jag mest suttit och halvsovit hela dagen framför datorn. Skönt ibland faktist :)
För övrigt så har jag skrivtorka här i bloggen :( Så ni får gärna komma med förslag på vad ni vill läsa för någonting!


/mig själv

heej igen!

I'm back.

Första skoldagen efter lovet idag! Fyfan. Sitter forever alone och väntar på att älskling ska sluta. Så ska han få laga mat åt mig idag hihihi! 45 minuter kvar, så blir att sitta och glutta lite på datorn tillsvidare.
Åååh, och jag hatar att det ska stå webcammax när man knäpper kort med cammen! Ingen som vet hur man tar bort det? Det ser så oproffisionellt ut ;)
Och jag har blekt håret igen härromdagen också! Kanske inte syns på bilden när det är svartvitt... men det ska ni få bättre bilder på när jag orkar :) pussheej

2012!

Ja jag vet, det har varit jäävligt dåligt med bloggande nu under lovet. Men har varit med min pojkvän hela lovet och orkar inte arrangera mig i bloggen just nu :) Vill bara njuta av att det är lov och slippa tänka på vad det är för dag och en massa! Men såfort skolterminen börjar så ska jag skärpa till mig och börja blogga lite bättre ;)
Hursomhelst, det är nytt år nu!! Nytt år, nya möjligheter som man brukar säga.
Har haft den bästa starten man kunnat fått på det här året :) Kysste min älskling under tolvslaget! Perfekt slut och en perfekt början. Om du läser det här Robin så ska du veta att jag är världens lyckligaste som har dig, puss! :)<3
Förutom det så hade vi även ett väldigt rolig kväll med allt folk också :) Hoppas att alla kommer ha ett underbart nytt år! Vi hörs strax igen! :)

RSS 2.0